MENÜ

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Borostyánfa túracsapat weblapján.

A weblapot kettős céllal hoztuk létre:

Egyfelől, hogy bemutassuk a túracsapatunk életét, a túrázás szépségeit, a túrázás során látott nevezetességeket, és – közvetve – hasznos információkat nyújthassunk mindazoknak, akik a túrázás iránt érdeklődnek, és csatlakozni szeretnének hozzánk.

Másfelől pedig, hogy a túracsapat tagjai részére adjunk információt a működésünkkel kapcsolatban.

A programok (kiemelt programok) oldalon közzé tesszük a szükséges alapinformációkat. Meg lehet ismerni a tervezett rendezvények időpontját, és – ha vannak – a részvétel feltételeit. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van, forduljon az adott rendezvény vezetőjéhez/szervezőjéhez, az esetenként megadott elérhetőségen. Ha ilyen nincs megadva, akkor a borostyanfa(kukac)gmail.com e-mail címen.

A rendezvényeink legtöbb esetben nyitottak, azokon bárkit szívesen látunk. Amennyiben zártkörűt szervezünk, azt a kiírásban jelezzük.

Ha a túrára, vagy bármely eseményre – a kiírás szerint – jelentkezni kell, vegye fel a kapcsolatot a kijelölt személlyel. Egyéb esetekben elég, ha időben megjelenik a találkozási helyen.

A rendezvényeken való részvétel önköltséges, mindenki a saját költségeit fizeti, tagdíj nincs.

A weblap tulajdonosa (egyben adminisztrátora) magánszemély. A kapcsolatos tevékenységét szabadidejében végzi, elkötelezettséggel és felelősséggel – a vonatkozó jogi előírásokon túlmenően – senki irányába nem tartozik.

Javaslatok, vélemények közlésére, élménybeszámolók közzétételére a Borostyánfa blogja felületét használja.

Közvetlen kapcsolat: borostyanfa(kukac)gmail.com

 

Üdvözlettel: Molnár Béla (a weblap adminisztrátora)

Hírek

  • Piknik a Budai-hegyekben

    Piknik a Budai-hegyekben címen új túra került fel a weboldalra

    Részletek itt:

  • Elindultunk
    2010-05-04 22:01:10

    A Borostyánfa túracsapat weboldalát ezennel megnyítom.

Asztali nézet