MENÜ

 

 

 


 



 


                     Busztúra - Szarvas-Tiszakürt

"Minden hely elkelt!"

 
Október közepén a Szarvasi és a Tiszakürti Arborétumot tekintjük meg egy busztúra során. Szarvason a csodaszép, szakvezetéssel segített kertlátogatás mellett a nemrég létesített és minden évben újabb részekkel bővülő Mini Magyarország makettpark idei szerzeményeit is megtekinthetjük. Az étkezést egy közeli, jó hírű kisvendéglőben bonyolítjuk le, ahol már várnak bennünket. Kétféle, egyeztetett menüből lehet választani, és kívánság szerint kisebb, közepes vagy nagyobb adagot. Étkezés után átutazunk Tiszakürtre, ahol egy szintén roppant érdekes, az utóbbi években nagyon szépen rendbe hozott arborétumot látogatunk meg.
Az arborétumi csoportos belépők díja 1200 Ft (Szarvas), illetve 650 Ft (Tiszakürt). A szarvasi belépő árát a buszon szedjük be, hogy ezzel se húzzuk az időt. Az útiköltség tartalmazza a szarvasi szakvezetés díját. 
Találkozó: szombaton, október 8-án reggel 6.45-kor a metró Örs vezér téri végállomása melletti P+R parkolóban. A busz 7.00 órakor indul. A túra vége ugyanitt, a P+R parkolóban lesz, a délutáni órákban.
Mindenkit szívesen látunk, de a jelentkezésnél előnyben részesítjük azokat a sporttársakat, akik gyakran vesznek részt a Borostyánfa (a Sétafikán kiírt) túráin.
Érdeklődni: Anikó, 409-0591 (este 20 óráig) 
Költség: 3400 Ft (busz)


Sipos Gyula

 

Hírek

  • Piknik a Budai-hegyekben

    Piknik a Budai-hegyekben címen új túra került fel a weboldalra

    Részletek itt:

  • Elindultunk
    2010-05-04 22:01:10

    A Borostyánfa túracsapat weboldalát ezennel megnyítom.

Asztali nézet